maanantai 12. syyskuuta 2016

Laskeutumisvalmistelujen aloitus

Tällä viikolla pudotin juoksukilometrit puoleen. Kolme määräviikkoa olivat sujuneet käsittämättömän hyvin, nyt pitäisi enää aloittaa laskeutuminen kohti maratonia ja onnistua väistämään joka puolella jylläävä flunssa.

Auton huoltoa ja lenkkiä

Tiistaiaamuna puin juoksuvaatteet päälle heti aamusta. Ajoin auton huoltoliikkeeseen ja juoksin sieltä takaisin kotiin. Soitin matkalla kuopukselle kouluunlähtökäskyn. Ehdin kotiin ja kalenterin ääreen juuri sopivasti terveysaseman soittoajaksi. Pakollisten asioiden hoidon jälkeen lähdin jatkamaan lenkkiä. Aamuaurinko paistoi ja metsä kutsui ihanasti. Päätin juosta kuntopolkuja pitkin parituntisen. Hyvin jaksoin yhä, nyt juoksu kulkee. Miten vain onnistuisin pitämään pään kylmänä aikatavoitteiden suhteen? Takaisin tullessa pohdin, juoksisinko vielä hakemaan auton. Olo oli jo niin hikinen ja likainen, että päätin mennä kävellen.

Ystävän kanssa

Perjantaina tuli äkillinen tarve terapialenkille, siispä matkaan kimpassa! Juoksimme kympin kuntopoluilla. Juokseva ystäväni on niin nopea, että sopeutuminen minun vauhtiini kesti hetken aikaa, alun jälkeen hän ei enää painellut kaksi metriä edelläni. Ylämäet tuntuivat pohkeissa hapotuksena, mutta hyvin silti jaksoin. Yhdessä mennen tulee juostua ylämäetkin, yksin olisin moiseen usein aivan liian laiska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti