maanantai 22. elokuuta 2016

Määrää, ensimmäinen viikko

Asioilla


Viikon ensimmäinen lenkki suuntautui piilolinssiostoksille. Hölkkäsin optikkoliikkeeseen jättämään tilauksen, tyhjät piilolinssipaketit kädessä malliksi. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kätevää! Juoksu ei kovin hyvin kulkenut eilisen pitkän lenkin jäljiltä.

Aamupäivän säätöä, lenkki ja futista

Tiistaiaamu alkoi tapaamisella, jonka alusta kymmenen minuutin kuluttua minun oli määrä soittaa ekaluokkalaiselle ja kaverilleen kouluunlähtökomento. Unohdin soittaa. Soitin kaksikymmentä minuuttia myöhässä. Loppujen lopuksi poimin heidät matkalta kyytiin ja ajeltuani ympäri tienoota heidät löytääkseni vein heidät kouluun autolla. Säätämisen jälkeen oli hyvä käydä tuulettamassa päätä lenkillä ennen töihin menoa. Juoksu kulki paremmin kuin edellisellä kerralla, muttei mitenkään ihmeellisen hyvin kuitenkaan.


Syksyistä on.

Lenkin jälkeen lähdin töihin. Työpäivän jälkeen jäin taas loman jälkeen startanneeseen henkilökunnan liikuntakerhoon. Osallistujia oli huimat viisi henkilöä, mutta saimme silti futispelin aikaiseksi. Kaksi vastaan kolme -asetelmassa saa kivasti juosta. Kentällä oli syviä lätäköitä, mutta se ei menoa haitannut. Tämä kerho on kaikkea muuta kuin vakavahenkinen! Päätin, että futis saa korvata tämän viikon vetolenkin.

Höyhenenkevyt aamulenkki

Torstaiaamuna minulla oli aikaa lyhyelle juoksulle, käytin ajan hyväkseni. Lähdin liikkeelle niin, että ehdin juuri sopivasti takaisin lähettämään ekaluokkalaiset kouluun. Juoksu oli kevyttä, pitkästä aikaa! Mahtavaa! Loikin ylämäet ylös ihmeissäni. Paluumatkalla rakkaan lenkkiystäväni lapsi hölkkäsi vastaan matkalla eskariin. Reipas ja urheilullinen seuraava sukupolvi on jo kasvamassa.

Työviikon päätteeksi lyhyttä ja pitkää

Perjantaina kävin illalla lenkillä, pitkästä aikaa kuntopoluilla. Askel oli yhä kevyt ja helppo. Juoksin kahdeksan kilometriä. Lauantaina oli tarkoitus juosta kaksinelonen, mutta juuri päälle puskeva raju ukkoskuuro lykkäsi lähtöäni sen verran, että päätin käydä vain kaksikymmentä. Juoksu kulki kepoisasti, ihmeen helppoa suorastaan. Kiertelin järveä, hetken ripsautti vettä päälle ja lopun aikaa paistoi aurinko. Mukavan leppoisaa menoa.

Sorsat unten mailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti