sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Maailma on taas hiukan parempi paikka

Happoviitosputken jälkeen lähdimme minilomalle perheen kanssa Nokian Edeniin, viivyimme yhden yön. Kylpylässä lilluminen oli todella rentouttavaa, siitä huolimatta, että väkeä riitti. Tuttuja perheitä oli useampi, mm. polttarijuhlakalun perhe. Parin päivän tauko juoksemisesta teki myös hyvää. Tänään sunnuntaina lähdin pitkälle lenkille.

Lähdin liikkeelle ystävän kanssa aamupäivällä, käytännössä suoraan aamupalapöydästä. Mässäily hotellin aamupalalla ja sen jälkeen joulusta yli jääneillä suklaakonvehdeilla teki sen, että energiaa piisasi. Olin ottanut mukaan urheilujuoman lisäksi rusinoita ja yhden energiageelin, mutta loppuviimein niitä ei tarvittu. Juoma jäätyi ikävästi, mutta sain juotua lähes kaiken.

Urheilujuomajäädyke on hyvää, mutta sen nauttiminen vaikkapa kupista lusikoiden olisi paljon helpompaa, kuin näistä pulloista.

Useimmiten juoksen lenkkini yksin, joten seura oli harvinaista herkkua. Kahden työssäkäyvän ja kiireisen perheenäidin saaminen liikkeelle samaan aikaan on usein haastavaa. Paransimme maailmaa melkein kolmen tunnin ja hyvin tarkasti 23 kilometrin ajan. En muistanut ollenkaan pohtia, jumittavatko pohkeeni. Hyvin tuntuivat pysyvän vauhdissa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti